fbInstagram

ШАМПИОНИ У НОВОМ НАПАДУ

DSC 7836 compressed

Репрезентација Србије у ракетном моделарству, отпутовала је јуче у Каспичан (Бугарска), на Светско првенство за сениоре и јуниоре у овом ваздухопловном спорту. Тамо ће се од 24.-31. августа борити са најбољим светским ракеташима. Српски тим чине Зоран Катанић - светски првак у класи С4Б, С3А, С4А, Бранислав Крчединац – носилац статуе „Златног орао 2014“, Живан Јосиповић – вишеструки шампион сада вођа тима и такмичар, Владимир Чипчић – светски шампион у класи С5Ц, Лука Воларевић – добитник плакете „Златни орао 2014„ за најбољег јуниора, Михаило Петровић – добитник дипломе „Златни орао 2014“, Миодраг Чипчић – јуниорски шампион у класи С5Б, Весна Катанић – добитница дипломе „Златни орао 2014“, Данило Рунић – добитник плакете „Златни орао 2014“ у ВМ, Дејан Чанчаревић, Дејан Жак и Драган Јевтић – директор репрезентације и помагач.

DSC 7836 compressed

ШАМПИОНИ У НОВОМ НАПАДУ

Репрезентација Србије у ракетном моделарству, отпутовала је јуче у Каспичан (Бугарска), на Светско првенство за сениоре и јуниоре у овом ваздухопловном спорту. Тамо ће се од 24.-31. августа борити са најбољим светским ракеташима. Српски тим чине Зоран Катанић - светски првак у класи С4Б, С3А, С4А, Бранислав Крчединац – носилац статуе „Златног орао 2014“, Живан Јосиповић – вишеструки шампион сада вођа тима и такмичар, Владимир Чипчић – светски шампион у класи С5Ц, Лука Воларевић – добитник плакете „Златни орао 2014„ за најбољег јуниора, Михаило Петровић – добитник дипломе „Златни орао 2014“, Миодраг Чипчић – јуниорски шампион у класи С5Б, Весна Катанић – добитница дипломе „Златни орао 2014“, Данило Рунић – добитник плакете „Златни орао 2014“ у ВМ, Дејан Чанчаревић, Дејан Жак и Драган Јевтић – директор репрезентације и помагач.   Уз  такмичаре, у екипи наших моделара налази се и г-дин Срђан Пелагић који је ће на такмичењу имати улогу председника ФАИ жирија и г-дин Никола Цвјетичанин који ће бити судија.

У част наших такмичара у просторијама ресторана Аероклуб у згради ВСС, приређен је коктел испраћаја наших најбољих ракетних моделара. Присутнима се најпре обратио председник савеза г-дин Лабуд Булатовић, а затим и Драган Јевтић.

Национални тим Србије у овом спорту ужива велики углед на међународној сцени, захваљујући одличним резултатима у прошлости. На претходно одржаном светском првенству, Србија је имала четири светска првака па ће из тог разлога, многи погледи других такмичара бити упућени управо у такмичарски простор наше екипе.

Надамо се да ће наше ракеташе послужити добро време и спортска срећа, и да ће након завршетка такмичења, своје груди окитити најсјајнијим одличјем.

fer play2014