fbInstagram

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЧЕСТИТАО НАШИМ ПАРАГЛАЈДЕРИСТИМА

Председник ССС-а упутио је писану честитку нашим пилотима који су постали прваци Европе

logo o namasss logo

Поводом великог успеха наших пилота на Европском првенству у прецизном слетању, председник Спортског савеза Србије упутио је писану честитку репрезентацији Србије и руководству Ваздухопловног савеза Србије. Честитку преносимо у целости, поносни што и ова институција препознаје велике успехе наших спортиста.

 

Поштовани,

Упућујемо честитке нашим параглајдерима који су на Европском првенству одржаном у Литванији у екипној конкуренцији где је наступило 17 земаља, у дисциплини прецизно слетање, освојили прво место и златну медаљу. Овај успех је употпунило освајање још 4 медаље у појединачној конкуренцији – по једно злато и сребро и две бронзане медаље.

Честитке комплетној екипи - Тамари Костић, Милици Маринковић, Горану Ђурковићу, Ивану Павлову, Дејану Валеку, Драгану Попову и Слободану Малетићу, уједно и селектору репрезентације, на изванредном резултату и уложеном раду. Честитке упућујемо и Ваздухопловном савезу Србије који својим квалитетним радом у континуитету даје велики допринос добрим резултатима својих спортиста, развоју овог спорта у земљи и представљање српског спорта и Србије у свету на најбољи могући начин.

                                                                                                                                                                                                                  

ПРЕДСЕДНИК

Александар Шоштар

fer play2014