ВСС НА САЈМУ СПОРТА

У хали 2 Београдског сајма, од 25. до 27. новембра, Ваздухопловни савез Србије ће на свом штанду дочарати скок падобранаца и пилота параглајдера на електронску нулу, презентовати симулацију лета ваздухопловном једрилицом и изложити једног змаја.

Sajam sporta za Facebook 960X720                Свечано отварање Сајма спорта биће у Хали 2 у петак, 25. новембра у 12 часова, a презентација спортова које окупља Ваздухопловни савез Србије планирана је за недељу, 27. новембра у 13 часова на штанду ВСС-а.
            Падобранство, параглајдинг, моторно и ултралако летење, балонарство, ваздухопловно једриличарство, ракетно и ваздухопловно моделарство биће презентовани током три дана трајања сајма кроз фотографије, видео материјал, плакате, медаље и пехаре које су наши спортисти освајали. Такође, на штанду ће бити постављена електронска нула па ће посетиоци моћи да искусе део доживљаја падобранаца и пилота параглајдера прилико прецизног слетања. Симулатор лета једрилице ће такође и ове године бити на располагању онима који желе да искусе чари краљице ваздухопловних спротова. Сви они који се као ваздухопловци опробају на нашем штанду, учествују у наградној игри чији ће победници бити проглашени у недељу. Победници ће освојити панорамске летове ултралаким авионом.
              Штанд ВСС-а ће и овог пута красити змај који је претходних година привлачио велику пажњу посетилаца, нарочито оних најмлађих. Поред запослених у канцеларији ВСС-а, на штанду ће на питања посетилаца одговарати и стипендисти МОС-а и репрезентативци.

fer play2014