fbInstagram

ВИДИМО СЕ НА САЈМУ

               vss sajam

                  У хали 1 Београдског сајма, од 24. до 26. новембра, Ваздухопловни савез Србије ће на свом штанду дочарати скок падобранаца и пилота параглајдера на електронску нулу, презентовати симулацију лета ваздухопловном једрилицом и изложити једног змаја.

                 Свечано отварање Сајма спорта биће у Хали 1 у петак, 24. новембра у 12 часова, a презентација спортова које окупља Ваздухопловни савез Србије планирана је за недељу, 27. новембра у 12.50 кроз видео презентацију. Ове године планиран је и свечани дефиле спортиста који ће претходити отварању манифестације, а у којем ће учествовати наши репрезентативци.

                Падобранство, параглајдинг, моторно и ултралако летење, балонарство, ваздухопловно једриличарство, ракетно и ваздухопловно моделарство биће презентовани током три дана трајања сајма кроз фотографије, видео материјал, плакате, медаље и пехаре које су наши спортисти освајали. Такође, на штанду ће бити постављена електронска нула па ће посетиоци моћи да искусе део доживљаја падобранаца и пилота параглајдера прилико прецизног слетања. Симулатор лета једрилице ће такође и ове године бити на располагању онима који желе да искусе чари краљице ваздухопловних спротова.

                Штанд ВСС-а ће и овог пута красити змај који је претходних година привлачио велику пажњу посетилаца, нарочито оних најмлађих. Поред запослених у канцеларији ВСС-а, на штанду ће на питања посетилаца одговарати и стипендисти МОС-а и репрезентативци.

fer play2014