fbInstagram

Ф1Н ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ 2014

 

F1N belisce 2014 27

У суботу 22. новембра у Спортској дворани у Белишћу у Хрватској, одржано је финално такмичење Ф1Н Опен Интернатионал серије 2014, регионалне међународне лиге у дисциплини Ф1Н "дворански клизачи" и подкласи Ф1Н 150. На овом такмичењу учествовало је и четворо наших моделара из АК Нова Пазова.

F1N belisce 2014 27

Ф1Н ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ 2014

У суботу 22. новембра у Спортској дворани у Белишћу у Хрватској, одржано је финално такмичење Ф1Н Опен Интернатионал серије 2014, регионалне међународне лиге у дисциплини Ф1Н "дворански клизачи" и подкласи Ф1Н 150. На овом такмичењу учествовало је и четворо наших моделара из АК Нова Пазова.

У подкласи Ф1Н 150, најбољи резултат од наших такмичара постигао је Грубић Мартин који је завршио на 5. месту међу 42 такмичара свих узраста. У укупном пласману најуспешнији је био Вилим Зобец из АК Карловац, најбољи јуниор био је Туцман Ален из МК Запрешић, док је у категорији најмлађих такмичара "Комараца" убедљиво победио наш представник Грубић Ђорђе.

Поподне на главном такмичењу у дисцилини Ф1Н наступило је 25 такмичара.  У купном пласману победио је Вилим Зобец из АК Карловац, а најбољи јуниор био је Туцман Ален. Наши јуниори Данило Рунић и Јелена Браковић заузели су друго односно чеврто место у конкуренцији јуниора.

У генералном пласману Међународне лиге у дисциплини Ф1Н прво место и у јуниорском и у укупном пласману освојио је наш Рунић Данило, а остали наши представници ће се окитити бронзама. Грубић Ђорђе у конкуренцији основношколаца, Јелена Браковић у конкуренцији јуниора и Грубић Мартин у укупном пласману. Додела награда међународне лиге по већ устаљеном обичају одржаће се на првом такмичењу наредне године.

Текст: Мартин Грубић

Фотографије: Горан Дојкић и Драган Француз, ЗТК Валпово-Белишћ

{AG}2014/modelari/F1N_bJELISCE_-_GRUBIC{/AG}

fer play2014