fbInstagram

Семинари о безбедности у ваздухопловству

dvc

У организацији Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије током маја месеца 2019. године одржаће се Семинари о безбедности у ваздухопловству.

Семинари ће се одржати у:

1. Петак, 24.05.2019. године са почетком у 10:00 часова у просторијама АК Сремска Митровица, на аеродрому Велики Радинци.    https://goo.gl/maps/kqaoLTNR2VvbBfcaA

2. Среду, 29.05.2019. године са почетком у 10:00 часова у просторијама Регионалног центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска бб,11300 Смедеревоhttps://maps.app.goo.gl/yqgpKpWWEgAajKKs5

Циљ Семинара је да се ваздухопловна заједница информише о регулаторном уређењу, да се приближе нова сазнања, изврши освежење постојећих знања, размене мишљења и искуства, чују питања ваздухопловаца али и укаже на грешке које се најчешће дешавају у летењу.

Планирано је приказивање презентација из области пловидбености, лиценцирања ваздухопловног особља, саобраћајне делатности (комерцијално и некомерцијално летење ваздухоплова), обезбеђивања у ваздухопловству, сертификације аеродрома,  организација ваздушног простора и истраживања удеса и несрећа.

fer play2014