fbInstagram

СЕМИНАР БЕЗБЕДНОСТИ У ПАДОБРАНСТВУ

zene za nebo bez granica

У паузи између две летачке и падобранске сезоне, сви заинтересовани падобранци имаће прилику да учествују на семинару безбедности, који ће се одржати 12. јануара 2019. године у Београду (Сплав „Вилењак“ на Сави, код Блока 45). Семинаром ће руководити инструктор падобранства Бобан Бабовић, а организатор семинара је Удружење жена-летача Србије, уз подршку Ваздухопловног савеза Србије. 

Основни циљ семинара је да се унапреде постојећа знања и искуства како инструктора, тако и спортских падобранаца. Значај ове врсте едукације је познат свим ваздухопловцима који се баве летачким активностима, па је до сада пријављено 60 падобранки и падобранаца из наше земље и земаља у окружењу. 

Семинар ће бити теоретски са показним вежбама на земљи и трајаће један дан. Пријаве су и даље у току (до 20.12.ог), па се падобранци са различитим степеном искуства могу пријавити на е-маил Удружења: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем ФБ групе Удружења. Такође, за све допунске информације, заинтересовани могу контактирати Удружење жена летача Србије.

zene za nebo bez granica1

fer play2014